Detachering

Op zoek naar een flexibele baan die bij jou past?
Bent u werkeloos of bent u klaar met het werk bij uw huidige werkgever? Houdt u ook van afwisseling in het werk? Zoekt u persoonlijkheid en de juiste begeleiding?

Onze kwaliteit en persoonlijkheid zijn onze kracht! Daarmee bedoelen wij dat onze werkwijze fundamenteel berust op een eerlijke en transparante bemiddeling.

Door middel van een persoonlijk gesprek kunt u alle wensen bespreekbaar maken. Met deze informatie bekijkt TL Select samen met u wat voor soort werk het beste aansluit op uw wensen/verwachtingen.
Na dit intakegesprek starten wij direct de zoektocht naar uw nieuwe baan en de geschikte werkgever!
Met deze methode blijft de sfeer tussen werknemer en werkgever vriendelijk en aangenaam. Dat is uiteindelijk wat beide partijen willen bereiken.

TL Select is gespecialiseerd in vrijwel alle branches.

Mocht het voorkomen dat het werk waar u naar uitgezonden bent, toch niet aan uw wensen voldoet? Dan gaan wij in afweging met de opdrachtgever direct op zoek naar een andere werkplek!

Heeft u zin om ons team te komen versterken?

Bent u als ondernemer op zoek naar het juiste productieve en flexibele personeel?
Heeft u ook last van de grote pieken en dalen in de productie van uw bedrijf? Of last van ziekte uitval van een van uw werknemers? En wilt u hiervoor de juiste oplossing?

Het is belangrijk om een goed overzicht te krijgen in de wensen/verwachtingen van onze opdrachtgevers. Daarom komen wij graag bij u langs om kennis te maken met uw organisatie en de wensen daarin te bespreken.

Door tijdens dit gesprek samen met u een korte procedure door te lopen kunnen wij op korte termijn de juiste kandidaat voorstellen. Wanneer er een spoedaanvraag is, en er geen tijd is om de procedure langs te lopen; Geen probleem!

Procedure met opdrachtgever:
– Kennismaken met uw bedrijf
– Inventariseren van uw wensen/eisen

TL Select:
– Sterke en strenge werving en selectie
– Voorstel bij de opdrachtgever
– Plaatsing
– Backoffice afhandeling (administratief)

TL Select levert personeel in vrijwel alle vakgebieden.

Door onze sterke en strenge werving en selectie staan wij 100% achter ons personeel. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de kandidaat toch niet helemaal in uw bedrijf past? Geen enkel probleem! Wij gaan verder met zoeken naar de juiste kandidaat voor in uw team!

Wat maakt TL Select bijzonder?
– Persoonlijkheid in het algemeen
– 1 persoonlijk aanspreekpunt
– Kwaliteit van onze vakmensen
– Transparante bemiddeling
– No nonsens, direct schakelen

Is dit wat u zoekt?
Neem snel contact met ons op!